Acte inaugural del Centenari

El passat divendres 29 de setembre es va celebrar l’acte inaugural del Centenari a la capella de l’escola Santa Teresa de Jesús. La cerimònia va comptar amb la presència  de representants dels estaments de la ciutat i d’un grup nombrós format per germanes teresianes, famílies, alumnes, professors, a més del grup recreador “Pallaresos 1900”, que van omplir la capella. Després de les intervencions del director general, dels alumnes representants i dels professors, va tancar l’acte l’arquebisbe, Monsenyor Joan Planelles, que amb la seva benedicció va connectar el passat de l’edifici amb l’emoció del  present, que vol projectar-se cap al futur, per continuar amb la tasca de St. Enric. Gràcies a tothom i enhorabona!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.