“TROBADA D’AMICS DE JESÚS”

El dijous dia 18 d’abril, l’alumnat de 5è de Primària de les escoles de la FET de Catalunya vam aplegar-nos a la “Trobada d’Amics de Jesús“ que va tenir lloc a Tortosa. 

A través dels jocs, les cançons, els balls i la pregària vam construir el missatge d’amor i d’amistat que ens ensenya Jesús. 

Cada escola tenia una responsabilitat en l’organització del dia. Nosaltres ens vam encarregar de preparar el comiat de la Trobada. Vam realitzar una dinàmica de cloenda i vam ballar al ritme de les cançons El abrazo i Conmuévete. A més, vam repartir un “val per una abraçada” perquè cada nen i cada nena el compartís, en arribar a la seva escola, amb qui més volgués. 

Vam viure una Trobada molt especial.

“Em va semblar molt bé la Trobada. Al matí vam celebrar un Quart d’Hora on vam cantar i més coses. Després vam fer una gimcana molt xula. A l’hora de dinar vam fer molts amics. La veritat, va ser la millor excursió”. Leyre C.

“Em va semblar una excursió molt divertida perquè vam conèixer molts teresians de 5è. Vam fer activitats molt xules com un Quart d’Hora molt especial i una gimcana amb molts teresians d’altres escoles. A l’hora de dinar vam gaudir amb tots els amics. Al comiat vam posar música i vam ballar un munt. Quan va començar el comiat vam ballar la coreografia de Conmuévete. En conclusió, va ser una excursió molt divertida”. Pau P.

 “M’ho vaig passar bastant bé. Primer de tot vam fer un Quart d’Hora i després vam fer quatre jocs. A l’hora de dinar vam menjar entrepans. Després, temps lliure i més activitats. Vaig fer un amic que es deia Albert”. Enric G.

“Em vaig sentir molt bé a la Trobada perquè vaig conèixer nous amics i ens ho vam passar molt bé. Sobretot quan cantàvem les cançons o el ball que havíem fet. Al Quart d’Hora també m’ho vaig passar molt bé”. Lídia L.

“El que més em va agradar va ser conèixer gent d’altres escoles teresianes i poder fer nous amics i amigues i poder passar una bona estona junts. Vam cantar, ballar i va ser un dia amb moltes activitats com el tres en ratlla, el mocador, un joc amb el fresbee i algunes altres activitats. M’ho vaig passar molt bé”. Ariadna G. 

La Trobada d’Amics de Jesús em va semblar molt emocionant i instructiva perquè vaig conèixer a molts nens d’altres escoles i oportunitats d’amistat. Primer vam fer un Quart d’Hora especial a la capella, després vam fer una gimcana i vam dinar. Per últim, vam fer un comiat molt divertit. Tornaria a aquesta excursió un munt de vegades! Arturo S. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.