EL NOSTRE EDIFICI. Exposició de fotografia de Francesc Sech

Sant Enric donava molta importància a la bellesa, la practicitat, el bon estil, el bon fer… , educar en un entorn bonic, net, ben decorat facilita la serenor i el treball educatiu s’ assoleix millor. Les primeres germanes  van acollir aquests principis de sant Enric,  i a l’hora de fer el col·legi no varen dubtar en triar un bon arquitecte: Bernardino Martorell, secretari de Gaudi i parent del cardenal de Tarragona Vidal i Barraquer, és per això que gaudim d’aquesta obra mestra del Modernisme Català, que fins i tot l’ajuntament ens l’il·lumina cada nit.

I aquesta bellesa, ha quedat plasmada en l’exposició de fotografies que  ha fet el Sr. Francesc Sech, li agraïm molt tot el treball que ha fet, sabem que li ha comportat molt de temps. Els bons fotògrafs a l’hora de fer una instantània, que d’a vegades comporta temps, perquè han de triar la claror, el moment del dia, la varietat de tons… plasmen el detall més bonic que potser nosaltres no seriem capaços de veure. Els fotògrafs ens donen la seva visió contemplada d’allò que ens volen fer veure.

Pepi Creus, stj

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.