Cent anys de les Teresianes a la Rambla

El proper 29 de setembre de 2023 començaran els actes de celebració del Centenari de l’inici de l’activitat educativa per part de les germanes de la Companyia Santa Teresa de Jesús a l’edifici del nou col·legi de la Rambla Nova, 79 (en aquell moment Rambla de San Juan, 79). Fins llavors, les germanes havien realitzat la tasca educativa en edificis que no eren de la seva propietat i des d‘aquell dia, del que aviat farà 100 anys, van tenir col·legi en un edifici nou i de la seva propietat. Segons les cròniques de l’èpocael edificio reunirá todas las condiciones higiénico-pedagógicas apetecibles para cultivar la inteligencia y formar el corazón de las niñas y jóvenes encomendadas al cuidado de las hermanas teresianas”.

 

A partir del setembre de 2023 i fins al juny de 2024 es desenvoluparà una agenda d’actes que volem que siguin reconeguts amb una imatge significativa, un logotip. Per tal de crear-lo, el col·legi va convidar als seus alumnes a participar en el concurs per a la creació d’aquest logo.

 

El logo guanyador va ser triat entre un total de 30 candidatures. La decisió va ser molt complicada a causa de l’alt nivell de les propostes presentades. Finalment, reunit el jurat del concurs el passat 13 d’abril, va sortir com a guanyadora l’obra de l’alumne Álvaro García Bienvenido de 2n de Batxillerat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.