Resultats de les PAU

Volem felicitar el nostre alumnat de Batxillerat que s’ha presentat a les PAU. Un cop públics els resultats, podem afirmar orgullosos que els 100% dels joves han aprovat la Selectivitat.

 

A més, quatre dels nostres alumnes han rebut la Distinció PAU, un reconeixement del Consell Interuniversitatri de Catalunya (CIC) que es concedeix a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària ha obtingut una nota igual o superior a 9 a la fase general.

 

Els bons resultats de la selectivitat són una gran recompensa a l’esforç i la dedicació dels estudiants. L’educació integral del nostre alumnat és la prioritat del centre, però som conscients que aconseguir bones puntuacions obre portes per a futures oportunitats educatives i professionals.

 

Per al nostre centre, el fet que els estudiants obtinguin una bona nota a la selectivitat és un indicador positiu de la qualitat de l’ensenyament que oferim. Reflecteix l’esforç i l’eficàcia de l’equip docent. Les bones notes de selectivitat i l’alegria que expressen els nostres alumnes són una evidència més de la bona tasca educativa de l’escola.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.