+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Projecte STEM

Què és STEM?                                                     

STEM és un projecte de l’escola amb la finalitat de fer arribar a l’aula la tecnologia, l'electrònica i les ciències d’una manera més manipulativa i pràctica.

stem0

Quins objectius té aquest projecte?                            

  • Desenvolupament de les intel·ligències múltiples fent servir el treball per projectes.
  • Desenvolupament de la competència digital mitjançant l'ensenyament de la ciència i de la tecnologia per "indagació" experimental (coneixement i interacció amb el món físic).
  • Aprenentatge de la robòtica com a objecte de coneixement i com a instrument d'aprenentatge d'altres
  • Enriquiment de la formació acadèmica de l'alumnat amb altes expectatives, propiciant iniciatives d'aprenentatge alternatiu, suscitant el pensament innovador, crític i creatiu, estimulant el potencial intel·lectual i les actituds de cooperació i treball en

 stem1

Quins alumnes treballaran en aquest projecte?              

Tots els alumnes de l’escola treballaran en aquest projecte, des dels més petits d’Educació Infantil (fent tallers específics de STEM) fins als més grans.

Quin material es farà servir?                                    

Amb l’ús de material específic treballarem conceptes molt bàsics de màquines, de robòtica, d'electrònica i de disseny, etc. sempre adequat a cada edat. A més de la utilització de recursos tecnològics com pot ser Windows, Chromebooks i iPads.

 stem2

 

TOP