+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Educació Secundària Obligatòria (ESO)

portadaESO

En una etapa tan important en la seva formació, prioritzem l’atenció i el seguiment de l’alumne amb tutories individuals, reunions amb pares , servei d’orientació pedagògic i psicològic.

Comuniquem diàriament als pares, mitjançant correu electrònic, les faltes d’assistència dels seus fills a l’escola. En aquest sentit, les famílies també poden comunicar prèviament les faltes d’assistència a la Plataforma Educativa.

Comuniquem diàriament, mitjançant SMS als pares, les faltes d’assistència dels seus fills a l’escola.

Donem 3 informes de preavaluació i 3 informes d’avaluació al llarg de l’any.

Volem que els nostres alumnes rebin una formació integral que els permeti viure i conviure en aquesta societat:

 

 

1- Estem implementant programes d’innovació pedagògica:

Treballem en la implantació de diversos programes d’innovació pedagògica per tal de millorar la qualitat de l’ensenyament, adequar-lo als nous temps i aconseguir l’excel·lència educativa.

 • Treball per projectes
 • Educació financera. Més informació aquí
 • PBL. Aprenentatge basat en problemes.
 • Aprenentatge i servei.
 • Treball cooperatiu.
 • Flipped Classroom
 • Design for Change

Video del treball realitzat. Podeu trobar més videos d' exemple al Canal Youtube de l' escola.

 • Noves tecnologies.
 • Taller de laboratori.

ESO1-1         

 

  ESO1-2

2- Oferta educativa

A més de les matèries de Currículum, l’oferta del nostre Centre de matèries Optatives i Complementàries té com a objectius principals aconseguir un més alt nivell de formació en matèries instrumentals (matemàtiques, català, castellà) i anglès ( Taller d’Anglès), potenciar el treball d’investigació ( Taller de Laboratori, Projecte de Recerca...) ajudar els alumnes en l’organització de l’estudi ( Organització i Orientació Escolar), introduir l’Alemany com a segona llengua estrangera, ...

 ESO2-2         

 ESO2-1

3- Educació en valors

La vida que es desenvolupa a la nostra escola contribueix a formar ciutadans actius i compromesos des d’una visió crítica i profunda de la realitat social. Eduquem en la formació de persones solidàries, amb esperit crític, sàvies i obertes al món.

Treballem aquests valors d’una forma transversal al llarg de tota l’etapa.

 • QH d'oració
 • Festival de Nadal (joguines)
 • Campanyes solidàries
 • Marxa de la solidaritat.
 • Xerrades / Taller Fundeo
 • Voluntariat residències / Hospital
 • Escola en pastoral
 • Sevei comunitari (3r de l'ESO)

 

eso3-1

eso3-2

eso3-3

 eso3-5

 eso3-4

4- Mediació

Tenim un professor mediador i formem alumnes mediadors per tal d’aconseguir un ambient de treball, estudi i bona convivència a l’escola. Els principals objectius de la mediació són: garantir la convivència a l’escola i a les classes, apropar-se a alumnes amb dificultats i orientar-los, buscar amb les famílies estratègies conjuntes, treballar coordinadament amb el tutor i els professors per tal de gestionar el conflicte.

5- Equip de professors

L'equip de professors està  format per persones amb una solvent preparació acadèmic, experiència professional, en formació contínua i compromesos en l’educació dels nostres alumnes.

6- Seguiment acadèmic

Amb el Pla d’Acció Tutorial “Acompanyar-te”,  realitzem un acompanyament continu per tal d’educar integralment  l’alumne durant tot el procés de l’escolarització. Es basa en les relacions interpersonals i, per tant, és compartida amb famílies i educadors.

A més de les reunions periòdiques amb les famílies, entreguem al llarg de l’any tres informes de preavaluació i tres informes d’avaluació.

 

eso6-1

7- Bons resultats acadèmics

Resultats de COMPETÈNCIES BÀSIQUES(PROVES EXTERNES). 4t ESO. (2019-2020)

Matèries Nivell alt i mitjà-alt Mitjana de Catalunya Diferencial
Català 82,1 % 65,1% +17%
Castellà 84,2 % 68% +16,2%
Matemàtiques 87,5 % 60,4% +27,1%
Anglès 94,7 % 68,3% +26,4%
Científico-tecnològica 88,9 % 60,4% +28,5%

 

Percentatges d’alumnes aprovats que passen de curs a l' ESO.

Curs 2019-2020 Alumnes matriculats que superen
1r ESO 100%
2n ESO 100%
3r ESO 98.5%
4t ESO 100%

 

Els alumnes es presenten a diferents proves ( Pangea, Cangur…) i obtenen molt bons resultats.

 eso7-1

 eso7-2

 

 

 

8- Atenció a la diversitat

Volem oferir una educació basada en la responsabilitat i en la cultura de l’esforç. És per això que treballem per tal que el màxim nombre d’alumnes pugui aconseguir uns bons resultats acadèmics que els capacitin per a seguir estudis posteriors. Nosaltres disposem de grups flexibles en les matèries instrumentals ( català, castellà, matemàtiques) i també fem grups de reforç per a aquells alumnes amb més dificultats.

Per tal d’aconseguir que cada alumne rendeixi segons les seves capacitats, fem activitats d’ampliació , treballs basats en problemes, treballs cooperatius per tal d’aconseguir l’EXCEL.LÈNCIA i potenciar alumnes amb altes capacitats.

 eso8-1

9- Escola Multilingüe

Tenim la certificació d’Escola Multilingüe. La nostra escola aposta perquè els nostres alumnes utilitzin l’anglès i l’alemany com a eina de comunicació i d’accés al coneixement.

 Anglès:

 • Auxiliar de conversaeso9-1

 • La matèria de música es treballa en anglès a 1r i 3r de l' ESO.
 • Exàmens de Cambridge

 • Sortides-colònies en anglès:

  •  A 1r i 2n de l’ESO hi ha programada una sortida lúdica de 3 dies en la qual totes les activitats es faran utilitzant l’anglès com a eina de comunicació.
  • 1r ESO: ENGLISH CAMP, LET'S GO!  Coma-ruga
  • 2n ESO: ENGLISH CAMP, LET'S GO! Tortosa.
  • 3r de l' ESO: ENGLISH  Montserrat.

eso9-2 Els objectius, pel que fa a l’’aprenentatge de l’anglès, són : desenvolupar noves estratègies de comunicació en llengua anglesa; poder aplicar coneixements d’anglès en situacions variades i quotidianes; incentivar la participació ( perdre la vergonya) a usar la llengua anglesa i passar-ho bé mentre s’aprèn.

 Alemany:

 • 80 alumnes segueixen estudis d’alemany a la nostra escola.
 • Intercanvi amb una escola alemanya.
 • Exàmens del Goethe Institut

eso9-3 

Batxillerat Dual

A partir de 3r de l' ESO i fins a 1r o 2n de batxillerat, els nostres alumnes poden iniciar el BATXILLERAT DUAL. En finalitzar aquests estudis, disposaran del diploma High School Americà (secundària EEUU).

eso9-4

10- Viatges i sortides

- 1r ESO: Sortida de Medi Ambient/ ENGLISH CAMP, LET'S GO! Alberg Santa Maria del Mar. Coma-ruga / Teatre/ Tallers/ Port aventura/ Santa Margarida de Montbuí

- 2n ESO: Sortida de Medi Ambient/ English Tortosa / Teatre / Port Aventura/ Tallers/ La Garrotxa

3r ESO: Sortida coves de l' Espluga i Fassina / Marxa de la Solidaritat / Montserrat / Caixa forum / Costa Caribe / Tallers/ Costa Brava

- 4t ESO: Sortida coves de l' Espluga i Fassina / Viatge a Madrid, Segovia, Escorial / Teatre en anglès / Caixa forum / Tallers / Costa Caribe

eso10-1

eso10-2

eso10-3

eso10-4

eso10-5

eso10-6

 

11- Noves tecnologies

Podreu trobar informàció de l' ús de les noves tecnologies en aquest enllaç:  Projecte Tac

 eso-11-2

eso-11-1

 

TOP