+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

L'Escola amb Ucraïna. Com puc ajudar?

Davant la situació de la població afectada pel conflicte d’Ucraïna i com escola solidària i acollidora, us presentem aquests projectes d’ajuda humanitària que recolzem i coneixem de primera mà.

PROJECTE D’AJUDA A UCRAÏNA DE LA COMUNITAT DE SANT’EGIDIO: (comunitat col·laboradora de l’Escola de forma habitual).

confine slovacchia ucraina andrea riccardi

El fundador Andrea Ricardi, juntament amb la Comunitat de Sant'Egidio ha llançat una crida per demanar l'alto el foca la ciutat de Kiev, que ha estat entregada a les ambaixades d'Ucraïna i Rússia. Pots donar suport a la crida amb la teva signatura.

Sant’Egidio ha creat xarxes d’acollida, hospitalitat i suport en molts països europeus, on arriben els refugiats. La presència a Ucraïna, Polònia, Eslovàquia, Hongria... de Comunitats de Sant’Egidio facilita la immediatesa d’aquests ajuts. Cal ajuda urgent.

COM COL·LABORAR? Transferència a la Comunitat de Sant’Egidio. IBAN: ES74 2100 3000 1321 0293 1895, concepte: "Ajuda per a Ucraïna" o Bizum (a Espanya) al 01704, concepte: "Ajuda per a Ucraïna".

Aquí podeu veure la tasca realitzada per Sant’Egidio:

Ajuda per a Ucraïna: les comunitats de Sant'Egidio de Polònia, Hongria i Eslovàquia acullen els refugiats que fugen de la guerra

A Kíev i Lviv la guerra no atura l'amor pels pobres. Sant'Egidio duu menjar calent als carrers i als refugis

A Polònia, Sant'Egidio acull els refugiats de la guerra a Ucraïna

A la frontera entre Ucraïna i Eslovàquia, Sant'Egidio acull i orienta els refugiats que fugen de la guerra

Lviv (Ucraïna occidental): ajuda als desplaçats que han fugit de Kíev i altres ciutats bombardejades

INICIATIVA “AYUDA UCRANIA POR LA PAZ”: www.ayuda-ucrania.es

Sin título 3Aquest projecte ha creat una xarxa d’acollida i ha organitzat un viatge amb furgonetes i autobusos per portar material de primera necessitat i recollir refugiats a Cracòvia (Polònia), i distribuir-los en albergs, fundacions i famílies d’acollida del nostre país. Podrem seguir de ben a prop aquest viatge que realitzaran un professor de Secundària i pares de l’escola durant aquesta setmana. Cal ajuda urgent.

COM COL·LABORAR?Transferència al compte IBAN ES56 0182 3304 3902 0349 7144, concepte: “Donació Ucraïna” o Bizum 618313525, concepte “Donació Ucraïna”.

La forma més efectiva de col·laborar i canalitzar l’ajuda per aquests projectes és fent aportacions econòmiques a aquestes entitats que treballen sobre el terreny.

TOP