+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Tots els centres de la FET amb energia renovable

ODS Objectius Desenvolupament Sostenible Responcat SDG Icons CAT Poster A4

L'agost de 2015, 193 països van acordar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible creats per les Nacions Unides, oficialment coneguts com l'Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible.

Els ODS són vàlids de 2015 a 2030. Hi ha 17 objectius i 169 metes específiques per a aquests objectius. L'Agenda 2030 és una agenda transformadora, que posa la igualtat i la dignitat de les persones al centre i és una crida per canviar el nostre estil de desenvolupament, respectant el medi ambient.

La Fundació Escola Teresiana està compromesa amb aquests objectius i poc a poc anem fent canvis per ajudar a aconseguir les 169 metes.

Avui ens felicitem perquè ja podem assegurar que tota l'energia que compren i consumeixen tots els nostres centres prové d'energies renovables (veure el certificat).

TOP