+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Diada de Santa Teresa

El passar dijous dia 15, els nens i nenes de l’escola vam celebrar el dia de Santa Teresa.

A la Llar hem creat un mural i vam cantar i ballar la seva cançó.

santa teresa llar

Els nens i nenes d’Educació Infantil hem fet un Quart d’Hora d’Oració molt especial a la classe amb el que hem descobert que Teresa tenia molts amics i amigues, però un de molt especial, Jesús, i amb el que ens ha ensenyat que tots hem de ser amics i ens hem d’estimar i ajudar. També hem fet manualitats (un cor especial i un dibuix de Santa Teresa), jocs, hem cantat i ballat…

santa teresa infantil

A Cicle Inicial vam començar el dia amb un Quart d’Hora especial unint els nostres cors amb Teresa. Després d’escoltar el conte li vam dedicar i ballar unes boniques cançons. Vam confeccionar una manualitat amb les seves qualitats i després vam passar una bona estona jugant-hi. I a la tarda vam gaudir amb la pel.lícula “Inside Out”.

santa teresa inicial

A Cicle Mitjà vam fer un Quart d’Hora d’Oració molt especial a la classe amb cançons i pregàries molt boniques. Al llarg del dia vam aprendre aspectes de la seva vida a través d’activitats ben entretingudes.

Santa Teresa cm

A Cicle Superior vam celebrar el dia de Sta. Teresa de manera lúdica i divertida! Després de fer la celebració vam començar el concurs “Gran Prix de Teresa”, on vam poder completar “un rosco del Pasapalabra” i seguir les cançons treballades a l’escola amb el mateix format que a “Furor”. Després vam posar a prova la nostra creativitat fent un penjoll de cartolina recreant la imatge de Sta. Teresa. Per la tarda vam veure la nova versió de la pel•lícula “Aladdin” feta amb personatges reals.

santa teresa CS

TOP