+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

El dinar de Nadal amb els pobres

DSC 0269

El 25 de desembre la capella del col·legi es va convertir, per segon any, en un menjador per acollir als més pobres de Tarragona. La Comunitat de Sant’Egidio a Tarragona, des de fa 16 anys els convida al dinar de Nadal, amb el propòsit de seguir el missatge que ens trasllada l’evangelista Lluc: “Quan facis un dinar o un sopar, no hi cridis els teus amics, ni els teus germans, ni els teus parents, ni veïns rics. Et podrien tornar la invitació i ja tindries la teva recompensa. Més aviat, quan facis un banquet, convida-hi pobres, invàlids, coixos i cecs. Feliç de tu, llavors, ja que ells no tenen res per a recompensar-te, i Déu t’ho recompensarà quan ressuscitin els justos!” (Lc 14, 12-14)

DSC 0327

Hi van participar especialment els nostres amics del carrer, integrants de la Comunitat de Sant’Egidio i moltes persones que van col·laborar per a que tot fos possible. Especialment, la implicació de les germanes de l’escola, la direcció, alguns professors i les seves famílies, així com també famílies de l’escola, en total uns 175 participants.

DSC 0235

Va ser un dia molt bonic on l’amor i l’alegria van presidir tota la jornada. Tots els participants van rebre un regal personalitzat gràcies a la generositat de moltíssima gent de Tarragona i especialment volem destacar la implicació dels professors i els alumnes que van col·laborar en l’aportació de regals. Amb aquestes accions constatem que podem ser transformadors socials quan sabem actuar i som sensibles en aquest món de desigualtats. És un missatge coherent amb el naixement del nen Jesús, que va néixer ben pobre, entre els pastors, i tots el van acollir.

Per poder compartir tot el que van viure aquell dia, us volem convidar el 12 de gener, a les 18:30h al col·legi a una conferència, a càrrec del Mn. Armand Puig, responsable de la Comunitat a Tarragona, on s’explicarà com s’ha viscut el Nadal per part d’altres comunitats del món i especialment de la que es va realitzar al col·legi.

TOP