+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

I can. Children’s global summit.

img 8610

A finals de novembre, la Jana, el Christian, la Júlia i el César van representar els seus companys de 6è de Primària a la trobada “I can. Children’s global summit” a Roma, organitzada per Design for Change i que va aglutinar més de 2000 joves procedents de 40 països diferents.

Davant d’un del fòrums que es van organitzar, van exposar el projecte “Què fer per estar més estona amb els nostres pares” que havien realitzar a 4t. També van poder conèixer Roma juntament amb altres escoles, algunes d’elles de la FET. L’últim dia van participar a una audiència amb el Papa Francesc al Vaticà, on se li va explicar en què consisteix la metodologia de treball “I Can” i ell els va felicitar per la feina feta i els va dir que havien entés que “I Can” ha de convertir-se en “We can”.

TOP