+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

CAMÍ DE L’ADVENT CAP A BETLEM

 

L’any litúrgic comença amb el temps d’Advent, el temps de l’espera del Salvador, que culmina amb el Nadal, i en el que ens disposem per aprendre a obrir la porta al Senyor que ve i reviure’l en la vida personal i comunitària.

Aquest camí que ha començat no és un camí sense destí per aquells que no saben per on caminar. I no és tampoc un camí per fer individualment, cadascú pel seu compte i segons els propis interessos, com sovint passa avui en el nostre món. Aquest Advent és un temps que convida als creients a començar de nou, a reprendre el pelegrinatge espiritual. És el misteri de la salvació que el Senyor ha preparat per a la humanitat sencera.

Per això, per acompanyar-vos en aquest camí comunitari, hem ambientat l’escola amb bicicletes diferents, com diferents som tots, però amb un objectiu comú en cadascuna de les etapes: arribar a Betlem i, aproximant-nos al món d’avui, desitjar un futur de justícia, de pau i amor.

El Senyor no ens deixa sols en aquesta tasca. Coneix els nostres errors, les nostres febleses i ve ell mateix a buscar-nos i a guiar els nostres passos. Ell, dia rere dia, diumenge rere diumenge, ve al nostre costat per il·luminar-nos amb la seva paraula i amb el do de l’Esperit Sant. Aquest és el sentit de l’Advent, marcat per l’espera de Jesús.

L’Advent és un temps oportú per reorientar la nostra mirada vers Jesús i cap als que Jesús més estimava, els pobres, els nens, els més necessitats. Per aquest motiu, i per a ser coherents amb el missatge evangèlic, la nostra escola acollirà als pobres de Tarragona el dia de Nadal en el que la Comunitat de Sant’Egidio celebra el Nadal amb els més necessitats de tot el món. Al menjador de l’escola i a la capella es realitzarà el dinar de Nadal amb els pobres, els sense sostre i necessitats de Tarragona i les famílies de l’Escola de la Pau de Campclar. La Comunitat de Sant’Egidio els convida en aquest dia tan especial per als cristians. És per això que si alguna família vol col·laborar en aquest dinar pot escriure al correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. La vostra implicació pot ser econòmica, ajudar amb els preparatius o servir el plat a taula en aquell dia.

La Comunitat de Germanes també està implicada en la realització d’aquest dinar, així com alguns professors i les seves famílies.

A l’ESO, des de fa uns aL’Advent torna en aquests temps difícils amb l’esperança d’un món millor. Torna per nosaltres, per tots els homes, i especialment per als més pobres, per a reconèixer i acollir el Senyor.nys, ajudem econòmicament en la compra dels productes necessaris per al dinar de Nadal dels pobres i també portem regals pels nens de l’Escola de la Pau. Així, a més de prendre consciència de les necessitats dels altres, tenim l’oportunitat de veure la nostra realitat més propera.

 

Remei López
Responsable de Pastoral

 

Advent18

 

TOP