+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

DOMUND 2018 CANVIA EL MÓN

CARTELL DOMUND18

El passat diumenge 21 d’octubre, l’Església va celebrar la Jornada Mundial de les Missions, coneguda com a Domund, amb el lema ‘Canvia el món’, que organitza les Obres Missionals Pontifícies amb l’objectiu d’impulsar l’activitat missionera de l’Església.

El lema d’aquest any del DOMUND ens convida a veure el món i a reflexionar sobre com el podem canviar. També encaixa amb l’esperit teresià de voler ser transformadors socials en aquest món que necessita de la nostra sensibilitat i actuació cap als més pobres per a ser coherents amb el missatge cristià que Déu ens ha proposat.

En aquesta línia m’agradaria compartir unes paraules del Papa Francesc on ens diu que la vida és una missió:
“Cada home i cada dona és una missió, i aquesta és la raó per a qual es troba vivint a la terra. Ser atrets i ser enviats són els dos moviments que el nostre cor, sobretot, quan és jove en edat, sent com a forces interiors de l’amor que prometen un futur i impulsen cap endavant la nostra existència. Ningú millor que els joves percep com la vida sorprèn i atrau. Viure amb l’alegria la responsabilitat pròpia davant el món és un gran desafiament. Cada un de nosaltres està cridat a reflexionar sobre aquesta realitat: “Jo sóc una missió en aquesta terra, i per això estic en aquest món”(exhortació apostòlica Evangelii gaudium, 273).
Molts joves troben en el voluntariat missioner una forma per a servir, promovent la dignitat humana i testimoniant l’alegria d’estimar i de ser cristians. Aquestes experiències eclesials fan que la formació de cadascú no sigui només una preparació per a l’èxit professional d’un mateix, sinó el desenvolupament i la cura d’un do del Senyor per a servir més bé els altres.
Les Obres Missional Pontifícies (OMP) van néixer de cors joves, amb la finalitat d’animar l’anunci de l’Evangeli a totes les gents, contribuint al creixement cultural i humà de tanta gent assedegada de Veritat. La pregària i l’ajuda material, que generosament són donades i distribuïdes per les OMP, serveixen a la Santa Seu per a procurar que els qui les reben per a la seva necessitat puguin, al seu torn, ser capaços de donar testimoniatge del seu entorn”.

El lema del DOMUND ens convida a canviar el món i una bona manera és començant a canviar cadascú de nosaltres, per això la nostra escola vol contribuir amb les necessitats d’aquesta missió que tant de bé fa pels més desfavorits, mitjançant la sensibilització i la nostra col·laboració econòmica. Per aquest motiu, realitzarem l’esmorzar solidari el proper divendres 26 d’octubre en benefici d’aquesta gran Obra.

TOTS ESTEU CONVIDATS A CANVIAR EL MÓN!!

 

Remei López Zueras
Responsable de Pastoral

TOP