+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Un batxillerat que cuida l' excel·lència

UN BATXILLERAT QUE CUIDA L'EXCEL-LÈNCIA ACOMPANYANT A TOT L'ALUMNAT A LA GRADUACIÓ...
ENHORABONA!!

Aquest escrit va dirigit especialment als alumnes de 2n de batxillerat que el passat 25 de maig tancaven el seu itinerari al centre amb l'avaluació final.

Els resultats han estat magnífics i el 91,00 % del alumnes han superat el curs en l'avaluació final,esperant que la resta ho aconsegueixi en la Avaluació extraordinària.

Les qualificacions obtingudes per aquesta promoció han estat excel·lents.

  • Més del 24% estan per damunt del 8 ,superant alguns d' ells el 9 fins qualificacions properes al 10.
  • Més del 52% dels alumnes estan per damunt del 7 de nota mitjana i si compten els alumnes per damunt del 6 arribem al 82% del total del alumnat.

Aquest resultats son fruit de la dedicació dels alumnes i de les mesures implantades al centre (des de fa uns cursos)per assolir l'excel·lència i millorar els resultats acadèmics per situar als nostres alumnes en lla millor de les posicions per abordar els estudis universitaris.

Per altra banda felicitar a tots aquells alumnes que s'han presentat a les proves oficials d'alemany per l'Institut Goethe ja tots les han superades.

En el mateix àmbit de llengües estem esperant els resultats del exàmens de Cambridge(PET i FCE) que de seguir la línia d'altres cursos seran força positives.

Volem felicitar en primer lloc als alumnes per el treball fet al llarg d'aquest anys i també als pares ,professors i tot el personal que ha contribuït a la preparació d'aquesta promoció.

Estem ben segurs que teniu l'èxit garantit a les proves PAU i que aconseguireu cursar els estudis universitaris que trieu en primera opció.

Endavant,segui amb l'esforç i sort !!

Equip Directiu

TOP