+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Escola multilingüe

“La Fundació Escola Cristiana de Catalunya atorga a l’escola SANTA TERESA DE JESÚS (Tarragona) el segell d’Escola Multilingüe. Aquesta certificació s’atorga a les Escoles Cristianes que demostrin l'aplicació d'iniciatives multilingües diverses amb creativitat i eficàcia en el marc d'un projecte lingüístic estructurat i coherent, i esdevé una garantia d'innovació, qualitat i seguiment del projecte multilingüe.”

Això és el que es pot llegir en el certificat que ens van lliurar l’octubre de l’any 2011. Durant els últims anys hem aplicat moltes incitatives multilingües per fer-nos mereixedors d’aquest segell i també per fer-nos diferents, pioners i innovadors.

El nostre centre és conscient que els alumnes amb altes capacitats tenen un ritme d’aprenentatge diferent, i intentem potenciar les virtuts d’aquests alumnes sense menystenir altres necessitats igualment importants, com la pertinença a un grup o el correcte desenvolupament de les seves capacitats socials. És per això que el nostre centre gestiona el seguiment dels alumnes amb altes capacitats dins d’un marc inclusiu.

  • L’APRENENTATGE INTEGRAT DE CONTINGUT I LLENGUA ESTRANGERA (AICLE) a Educació Primària i Secundària.
  • PLA EXPERIMENTAL DE LLENGÜES ESTRANGERES (PELE) a Educació Primària.
  • AUXILIARS DE CONVERSA a Educació Primària, Secundària i Batxillerat.
  • CERTIFICATS. Preparació per als exàmens d’anglès de Cambridge: YLE, KET, PET, i FCE i els d’alemany del GOETHE INSTITUT.
  • CONCURSOS. Participació al concurs d’angles interescolar THE FONIX.
  • IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA. Oferta de colònies d’anglès i viatges a l’estranger.
  • INTERCANVI amb l’escola Descartes Gymnasium de Neuburg (Alemanya) a 1r de Batxillerat.
  • ENGLISH WEEK. L’anglès fora de l’aula.
  • IDIOMES TERESIANES TARRAGONA (ITT). Escola d’idiomes pròpia amb oferta de cursos d’anglès, alemany i xinès.

Volem que la nostra, sigui una escola de qualitat i que les llengües hi juguin un paper prioritari. Que els nostres alumnes estiguin preparats per afrontar tots els reptes que la societat d’avui en dia els pugui posar per endavant, que es puguin moure arreu sense entrebancs, que siguin ciudatans del món.

Presentació Prezi

TOP