+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Objectiu i Lema

OBJECTIUS PREFERENCIALS DE CENTRE

A. Objectiu General anual de Pastoral

CuiDem-nos

Amb aquest lema volem generar una nova forma de relació amb Déu, amb els altres i amb la realitat.
Entenem que educar és un fet relacional, una trobada que té una finalitat educativa. L’objectiu de l’escola teresiana és educar subjectes de trobada i transformadors socials. Per això, subratllarem especialment aquesta dimensió de SUBJECTES DE TROBADA, persones capaces de viure des de dins, en relació amb els altres i amb la realitat, obertes a la transcendència i a la relació amb Déu.

Amb el lema volem subratllar el sentit de Cuidar/donant-nos. Respon al desig de generar una nova forma de relació que es basa en la CURA. Però CuiDant-nos no té un enfocament autoreferencial sinó comunitari, global, inclusiu. Posa l’accent en el fet que la nostra manera de cuidar és donar-nos nosaltres mateixos, oferir el que som en la cura dels altres, del nostre Planeta… en tota relació. Ens cuidem quan ens donem des de la gratuïtat, el compromís i la corresponsabilitat amb tota la creació.

 LemaCurs

B. Objectius Pedagògics i Organitzatius de Centre.

Prenent com a base la reflexió duta a terme amb motiu dels resultats dels indicadors d’Inspecció de l’any anterior i la valoració del Claustre de Professors i l’Equip Directiu dels aspectes organitzatius, metodològics i pedagògics del curs passat, ens proposem per al curs 2014-2015 els següents objectius:

1: Revisar el Projecte Educatiu de Centre, tenint com a base el Projecte Educatiu Institucional recentment elaborat, i fent que la Pastoral sigui l’eix vertebrador de totes les accions educatives del Centre.

2: Realitzar el Pla TAC de Centre, on quedin tipificats tots els recursos i les eines digitals, per tal d’afavorir la millora dels processos d’ensenyament-aprenentatge i dels resultats dels nostres alumnes.

3: Millorar els resultats acadèmics del nostre alumnat (proves de competències bàsiques de 6è de Primària i 4t ESO; resultats de promoció de curs i graduació; resultats de Selectivitat).

4: Aconseguir un bon clima de convivència i col·laboració de tots els sectors de la comunitat educativa, potenciant la intel·ligència emocional que permeti l’educació integral dels alumnes i una bona imatge i projecció exterior de l’Escola.

5: Apropar la figura de Sta. Teresa als alumnes i engrescar per a la celebració del V Centenari.

TOP