+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

El nostre centre obre les portes l'1 de juny

El Departament d’Educació ha permès obrir els centres educatius en determinades condicions.

Seguint les indicacions del Departament d’Educació s’ha elaborat el PLA D’OBERTURA DE CENTRE que ha estat comunicat a l’AMPA, al Consell Escolar i a Inspecció educativa.

El retorn al centre per part dels alumnes és voluntari i l’ensenyament continuarà de manera telemàtica fins el 19 de juny, data de final de curs.

Per poder reincorporar-se els alumnes han de reunir els següents requisits, el que implica que la família certifica :
- Absència de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
- Que no siguin o hagin estat positives per al SARS-CoV 2 durant els 14 dies anteriors.
- Que no hagin estat en contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.
- Calendari vacunal al dia.

obertura1

EDUCACIÓ INFANTIL (PRIMER CICLE)

El centre ha fet una previsió d’alumnat mitjançant enquesta els dies 23 i 24 maig, per saber qui assistirà a l’escola durant el període de juny en la franja d’edat d’1-3 anys. L’horari serà de 9h a 13h.

EDUCACIÓ INFANTIL (SEGON CICLE)

El centre ha fet una previsió d’alumnat mitjançant enquesta els dies 23 i 24 maig, per saber qui assistirà a l’escola durant el període de juny en la franja d’edat d’3-6 anys. L’horari serà de 9h a 13h. L’atenció personalitzada o acció tutorial a alumnes i/o famílies es continuarà fent de forma telemàtica, i només de forma molt excepcional es podria fer de forma presencial mitjançant cita prèvia.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Els cursos de 1r a 5è EP vindran un dia en sessió de dues hores per tal de fer el tancament de curs.
Els alumnes de 6è EP vindran cada dilluns (1, 8 i 15 de juny) en sessió de dues hores per fer el tancament de curs, l’acompanyament i l’orientació acadèmica de cara a la propera etapa.

L’atenció personalitzada o acció tutorial a alumnes i/o famílies es continuarà fent de forma telemàtica, i només de forma molt excepcional es podria fer de forma presencial mitjançant cita prèvia.

obertura2

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA i BATXILLERAT

Els cursos de 1r a 3r de l’ESO i 1r BAT vindran un dia en sessió de dues hores per fer el
tancament de curs.

El alumnes de 4t ESO vindran cada divendres en sessió de dues hores per fer el tancament de curs, l’acompanyament i l’orientació acadèmica de cara a la propera etapa.

El alumnes de 2n BAT vindran cada dimarts i dijous de 8:30h a 13:00h per fer el tancament de curs, l’acompanyament de fi d’etapa i la preparació de les proves PAU.
L’atenció personalitzada o acció tutorial a alumnes i/o famílies es continuarà fent de forma telemàtica, i només de forma molt excepcional es podria fer de forma presencial mitjançant cita prèvia.

Per descarregar-se el PLA D’OBERTURA DE CENTRE cliqueu aquí.

TOP