+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Curs 2018-19

 

lemaCurs

            CuiDem-nos

El curs 2018-19 treballarem el lema:CuiDem-nos

Amb aquest lema volem generar una nova forma de relació amb Déu, amb els altres i amb la realitat.
Entenem que educar és un fet relacional, una trobada que té una finalitat educativa. L’objectiu de l’escola teresiana és educar subjectes de trobada i transformadors socials. Per això, subratllarem especialment aquesta dimensió de SUBJECTES DE TROBADA, persones capaces de viure des de dins, en relació amb els altres i amb la realitat, obertes a la transcendència i a la relació amb Déu.

Amb el lema volem subratllar el sentit de Cuidar/donant-nos. Respon al desig de generar una nova forma de relació que es basa en la CURA. Però CuiDant-nos no té un enfocament autoreferencial sinó comunitari, global, inclusiu. Posa l’accent en el fet que la nostra manera de cuidar és donar-nos nosaltres mateixos, oferir el que som en la cura dels altres, del nostre Planeta… en tota relació. Ens cuidem quan ens donem des de la gratuïtat, el compromís i la corresponsabilitat amb tota la creació.

TOP