+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Associació d’Exalumnes

exalumnes 1L’associació és una oferta extraescolar adreçada als alumnes que en el seu dia van passar per la nostra escola. No només té l’objectiu de la trobada i la convivència sinó també persegueix una finalitat formativa.

Són molts els alumnes que han estudiat a la nostra escola i estem molt orgullosos d’ells. A més de proposar trobades amb un marcat caràcter lúdic, com és el cas de la paellada de Santa Teresa que veiem a la fotografia, també hi ha iniciatives acadèmiques en les quals els nostres exalumnes són els protagonistes. Ens referim a les tutories d’orientació universitària als cursos de Batxillerat.

Així, doncs, els exalumnes que són a la universitat o ja han acabat els seus estudis, comparteixen les seves experiències amb els seus companys que es preparen per accedir als estudis universitaris. Fonamentalment, es presenten aquelles carreres a les que els alumnes de batxillerat volen accedir. Amb tot, es fa una presentació d’altres carreres afins als seus interessos per tal que tinguin una visió més general.

exalumnes 3
Ilustración Tutoria d'Enginyeria

exalumnes 4
Tutoria d'Enginyeries

exalumnes 5
Tutoria de Medicina

exalumnes 6
Tutoria de Dret

exalumnes 7
Tutoria de Dret i Administració i Direcció d'Empresses

exalumnes 8
Tutoria de Biologia

TOP