+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Atenció a l'excel·lència

ATENCIÓ ALS ALUMNES AMB ALTES CAPACITATS

atencio excelenciaA les aules, cada vegada ens trobem amb major diversitat en l’alumnat. De la mateixa forma que el nostre centre assessora els alumnes amb necessitats educatives especials i en fa un seguiment exhaustiu, també hem d’atendre aquell alumnat amb altes capacitats.

Cada classe està constituïda per un grup molt heterogeni d’alumnes, i cada un d’ells té unes determinades necessitats; és per això que el nostre equip docent s’esforça a constituir una escola de tots i per a tots.

El nostre centre és conscient que els alumnes amb altes capacitats tenen un ritme d’aprenentatge diferent, i intentem potenciar les virtuts d’aquests alumnes sense menystenir altres necessitats igualment importants, com la pertinença a un grup o el correcte desenvolupament de les seves capacitats socials. És per això que el nostre centre gestiona el seguiment dels alumnes amb altes capacitats dins d’un marc inclusiu.

Però, què és un marc inclusiu? Els alumnes amb altes capacitats, a més de destacar en la seva capacitat intel·lectual, la creativitat, la capacitat acadèmica, la motivació, el talent, el lideratge... també tenen necessitats socials igualment importants. És per això que el nostre equip docent intenta gestionar les altes capacitats d’aquests alumnes dins del grup classe, mitjançant ampliació del temari o activitats amb major grau de dificultat, que els permetin avançar i millorar els seus coneixements sense obviar les seves necessitats socials.

La clau en el tracte d’aquest tipus d’alumnes consisteix a conscienciar-nos que la pluralitat a l’aula és enorme, i que tots els alumnes tenen necessitats educatives diferents. La nostra tasca, com a docents, és la de cobrir les necessitats de tots els nostres alumnes.

"El nostre equip docent s’esforça a constituir una escola de tots i per a tots.”

TOP