Celebració de Sant Enric

El dia 26 de gener tota la comunitat educativa vam celebrar la festa de Sant Enric d’Ossó. Des de cada etapa es va preparar aquest dia amb l’agraïment pels 100 anys de la nostra escola.

Els petits i petites d’Educació Infantil es van trobar a la capella i se’ls va entregar el clauer del centenari. A més, l’alumnat de segon d’ESO els van organitzar uns tallers didàctics i a la tarda van fer una gran festa al pati, amb confeti, globus, música…

Els nens i nenes de Primària van anar a Montserrat, lloc on Sant Enric va trobar la seva vocació i el sentit del que seria la seva vida: capellà, mestre i un gran amic de Jesús. Vam fer una petita excursió a la creu i als degotalls i davant de la seva estàtua, vam ballar una sardana.

L’alumnat d’ESO i Batxillerat van fer diferents sortides per celebrar aquest dia i en els dies següents van fer una celebració a la capella demanant a Jesús que Sant Enric els contagiés la seva valentia, la seva iniciativa i el seu desig de somiar i construir un món millor.

I per concloure la nostra festa, els professors del centre vam preparar un punt de llibre amb una frase del pare Enric:
“Si només pensem en nosaltres, mai no serem feliços”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.