+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Escola-idiomesL’escola fomenta l’aprenentatge de les llengües estrangeres i organitza activitats paraescolars basades en la iniciació, adquisició i aprofundiment de la llengua anglesa, alemanya, i xinesa.

L’eix de l’ensenyament està centrat en la potenciació de l’oralitat i l’obtenció dels certificats oficials de Cambridge, Goethe Institut i Institut Confucio, per mitjà d’activitats interactives en grup, exercicis i preparació per a les proves oficials.

Cada mes s’envia un informe als pares de l’aprofitament i progressió de l’alumne.

Anglès: Els objectius d’aquest curs són tenir l’oportunitat d’obtenir un títol oficial d’anglès Cambridge ESOL, aprofundir en el món TAC fent us de diferent material tecnològic de l’escola, millorar a mig i llarg termini el seu nivell d’expressió, crear seguretat als alumnes i capacitat per entendre l’ús de l’anglès en situacions quotidianes, dotar d’una avantatja important en la vida educativa i professional de cara al futur dels alumnes i potenciar una actitud positiva envers l’anglès.

Alemany: : Els objectius d’aquest curs són la iniciació de la llengua alemanya a nivell oral i escrit, assolir la competència lingüística suficient per comprendre i reaccionar adequadament davant les situacions més habituals de la vida quotidiana i per comunicar desitjos i necessitats de forma bàsica.

Xinés: Els objectius d’aquest curs són comprendre materials basics relacionats amb la seva persona i la vida diària, ser capaços de repetir, reproduir i escriure paraules o frases sense errors, sentir més interès per la llengua i cultura xinesa, i fer-se gradualment responsable del seu propi procés d’aprenentatge.

 

TOP