+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Les activitats extraescolars es proposen com un complement a la formació i educació dels alumnes del col·legi. Són promogudes per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, poden accedir els alumnes que ho desitgin i es fan en horari extraescolar.

Tenen per finalitat descobrir i potenciar les capacitats, talents, hablitats i destresses esportives, a més de crear oportunitats per ampliar i millorar les relacions socials entre els alumnes i famílies dins d'un ambient sa on es desenvolupen activitats que afavoreixen la autonomia i l'autoestima dels alumnes.

Futbol-sala, bàsquet, mini-bàsquet, iniciació al patinatge, patinatge artístic, gimnàstica rítmica o dansa, tennis, natació, cros, judo, estudi i activitats del grup de montanya són els esports o activitats que entre tota la comunitat educativa teresiana fem posible que enguany es desenvolupin al nostre centre.

 

 

TOP