+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Encara podeu participar en el sorteig de la FUNDEO

logoFundeo

Volem recordar-vos el projecte que l’ONG Fundeo Tarragona ha assumit per aquest curs 2017/18 i que, ENTRE TOTS, podem fer que sigui realitat: millorar l’assistència sanitària de l’Hospital Nuestra Señora de la Paz a Cubal (Angola).

 Podeu veure  aquest  video sobre aquesta tasca.Volem recordar-vos el projecte que l’ONG Fundeo Tarragona ha assumit per aquest curs 2017/18 i que, ENTRE TOTS, podem fer que sigui realitat: millorar l’assistència sanitària de l’Hospital Nuestra Señora de la Paz a Cubal (Angola). 

Amb l’objectiu d’assolir aquest repte encara podeu participar en el GRAN SORTEIG DE FUNDEO a la festa de fi de curs. A l’entrada de l’escola trobareu l’urna de Fundeo per dipositar el sobre de la venda de números del sorteig de la festa de final de curs 2018.

Animeu-vos a col•laborar per una causa solidària!
Moltes gràcies!

sorteigFundeo

 

TOP