+ 34 977 24 88 00
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Objectiu i Lema

OBJECTIUS PREFERENCIALS DE CENTRE

A. Objectiu General anual de Pastoral

CREIEM EN TU, CREEM AMB TU

Aquest curs volem ser conscients i reconèixer que junts creem l’escola en la qual creiem. Partim des de l’experiència creient i la mirada agraïda pel camí recorregut en aquests anys de la Fundació, en el marc del nostre Projecte Educatiu Institucional.El lema i el logo ens ajudaran a:

 

• Enfortir la fe en el fet que Jesús és company de camí i que la seva presència fa possible el que vivim.
• Agrair que hi hagi tantes persones compromeses en el projecte, en el somni.
• Aprofundir en el poder que té creure en els altres per crear vida nova.
• Desenvolupar, com a comunitat, el poder creatiu que Déu ha posat en cada un i en el grup, des de la diversitat.

 

lema1718

 

B. Objectius Pedagògics i Organitzatius de Centre.

Prenent com a base la reflexió duta a terme amb motiu dels resultats dels indicadors d’Inspecció de l’any anterior i la valoració del Claustre de Professors i l’Equip Directiu dels aspectes organitzatius, metodològics i pedagògics del curs passat, ens proposem per al curs 2014-2015 els següents objectius:

1: Revisar el Projecte Educatiu de Centre, tenint com a base el Projecte Educatiu Institucional recentment elaborat, i fent que la Pastoral sigui l’eix vertebrador de totes les accions educatives del Centre.

2: Realitzar el Pla TAC de Centre, on quedin tipificats tots els recursos i les eines digitals, per tal d’afavorir la millora dels processos d’ensenyament-aprenentatge i dels resultats dels nostres alumnes.

3: Millorar els resultats acadèmics del nostre alumnat (proves de competències bàsiques de 6è de Primària i 4t ESO; resultats de promoció de curs i graduació; resultats de Selectivitat).

4: Aconseguir un bon clima de convivència i col·laboració de tots els sectors de la comunitat educativa, potenciant la intel·ligència emocional que permeti l’educació integral dels alumnes i una bona imatge i projecció exterior de l’Escola.

5: Apropar la figura de Sta. Teresa als alumnes i engrescar per a la celebració del V Centenari.

TOP